UA-121877109-1

Tervezéskor az üzleti igényeket részeikre bontjuk, elemezzük és újra összerakjuk az adatközponti infrastruktúra építőköveivel, hogy Ön pontosan azt kapja, amire szüksége van, egy megvalósítható, sztenderdnek megfelelő formában. Teljes részletességében látjuk át a projektet és elemenként építjük fel a célként kitűzött összképet. Munkánk az egyszerű, de elegáns megoldásokon és a jól megtervezett rendszereken alapszik. Emellett garantáljuk, hogy alaposan összefoglaljuk Önnek ajánlatunk részleteit, hogy annak minden egyes pontját értse, valamint megbizonyosodjon a munkánk értékéről.

 

Szolgáltatásaink:

Teljes körű szerverterem tervezés és kivitelezés

Hidegfolyosó kialakítás

Áramellátás, UPS rendszerek tervezése és kivitelezése

Switchek és szerverek beszerzése és telepítése

Tárolórendszerek tervezése és telepítése

 

 

 

Rack Szekrények és kiegészítők

Az adatközpontok egyik pillére és első tervezési pontja a benne elhelyezett rack szekrények struktúrája. Meghatározza az adatközpont méretezhetőségét, modularitását, redundaciáját, karbantartását és hűtési hatékonyságát. Rendszereinket úgy tervezzük, hogy bármilyen igényhez hozzá lehessen igazítani, ezáltal ügyfeleink évekkel az átadás után is olyan megoldással rendelkezzenek, amelyek céljaikat teljes mértékben kiszolgálják.


Szolgáltatásaink:

Rack szekrények tervezése és telepítése

Redundáns elektromos elosztóhálózat

Kábelrendezők és kábeltálcák

Speciális telepítések és hozzá kapcsolódó kábelvezetések

 

 

 

Adatközponti és szervertermi AUDITOK

A teljes körű hálózati minőségellenőrzési és dokumentálási szolgáltatásunk lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy rálátásuk a folyamatosan üzemelő rendszerre mindig naprakész és reális legyen. Ez elháríthatja, vagy nagyban megkönnyítheti az elhárítását a jelenlegi, illetve kialakulandó fizikai problémáknak. Ezen kívül, minősített gépparkunknak köszönhetően, átfogó és a hatályos szabványoknak megfelelő ellenőrzési procedúrákat vagyunk képesek lebonyolítani az adatközponti és szervertermi környezet minden kritikus pontjára vonatkozóan.


Szolgáltatásaink:

Felmérés, tervezés és szakmai tanácsadás

Réz és optikai hálózat mérése (Fluke és OTDR)

Megvilágítás-mérés

Hőmérsékletmérés

Hőkamerás vizsgálat

Páratartalom-mérés

Dokumentáció és jegyzőköny készítésemérnöki tervezés és tanácsadás

Erős- illetve gyengeáramú kivitelezés mellett természetesen a tervezést, illetve az abban való segítségnyújtást és koordinálást is vállaljuk. Az elmúlt években jellemzővé vált, hogy a kivitelezők gyakran tervező csapatokat vonnak be a munkák pontos és szakszerű elvégzéséhez, vagy tapasztalt és széles látókörű projektvezetőket bíznak meg a hatékonyabb lebonyolítás érdekében.

 

Szolgáltatásaink:

Erős- és gyengeáramú hálózati rajzok elkészítése

Rack szekrények felépítésének rajza

Szakmai segítségnyújtás

Projektmenedzseri feladatkörök

Jegyzőkönyvek elkészítése

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült