UA-121877109-1

ADOMÁNYOZÁSI PROGRAMUNK

Mi az IT Cabling Services Hungary Kft. fontosnak tartjuk, hogy aktívan segítsük a közösséget, melyből később akár saját munkatársaink is kikerülhetnek. Ezért a MagNet Bank akciójához csatlakozva idén is két szervezetet, ezek mellett pedig más közhasznú alapítványokat és egyesületeket is támogatunk:

A Közösségi Adományozási Programon (KAP) belül a SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványát, akiknek egyik kiemelt feladata a gyermekvédelmi gondoskodást elhagyó fiatalok önálló életre való felkészítése.
https://www.sos.hu/rolunk/

A Segítő Bankkártya Programon keresztül a Hallatlan Alapítvány munkáját, akiknek fő tevékenysége a megváltozott munkaképességűek, fogyatékkal élők – ezen belül elsősorban a siketek és nagyothallók – munkaerőpiaci, információs társadalmi, kultúrális és az ügyintézésbe történő integrációja.
https://www.hallatlan.hu/rolunk/

A Fészek Gyermekvédő Egyesületet, akik országos nevelőszülői hálózatok működtetnek a bajba jutott gyerekeknek, illetve krízishelyzet esetén átmeneti gyermekotthont biztosítanak a kicsiknek és akár édesanyáiknak egyaránt.
https://www.feszekegyesulet.hu/

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült