UA-121877109-1

réz alapú hálózatok

A számítógép hálózatok alapját jelentő strukturált kábelezés vállalatunk fő tevékenységi körét jelenti - komplett megoldások a tervezéstől egészen a kivitelezésig, a létező összes kategóriában és helyszínen. Vállaljuk irodaházak, adatközpontok, ipari és más létesítmények teljes körű kábelezését a szükséges melléktevékenységekkel együtt.

Cégünk piacvezető kábelgyártók termékeivel dolgozik. A kiemelkedő üzleti partnerségnek köszönhetően egyedi ajánlatokkal és rövid szállítási határidővel kalkulálhatunk, a gyárból egyenesen az ügyfélhez szállítjuk a termékeket, majd több éves tapasztalattal rendelkező csapatunk beépíti és átadja azt. Tervezőink és dolgozóink széles körű ismereteinek és a kiemelkedő hatékonyságuknak köszönhetően vállaljuk projektek lebonyolítását, legyen akármilyen szűk is a teljesíthetőség időtartama.

 

Szolgáltatásaink:

Kommunikációs hálózat tervezése és kivitelezése

Végpontok kiépítése

Cat3, Cat5e, Cat6, Cat6a, Cat7, Cat8 típusú kábelek

Speciális, egyedi igényeknek megfelelő kábelkötések  

Mérés és hibakeresés, hibaelhárítás

Teljes körű dokumentálás

 

Cégünk a munkáihoz a legmodernebb berendezéseket használja, ami garantálja a gyorsaságot és a nagy fokú pontosságot a munkavégzésnél. Réz kábelek méréséhez használt gépünk a Fluke Networks DSX-602-Pro Cable Analyzer - a kategóriája egyik legmodernebb és legmegbízhatóbb gépének számít, illetve hitelesített jegyzőkönyvet készít.

 

Optikai hálózatok

Optikai hálózatok kiépítése cégünk tevékenyégének egyik alappillére. Ahogy nő az igény az infokommunikációs szolgáltatások iránt, úgy bővül az igény a kiszolgáló hálózatok sávszélességének növelésére is annak érdekében, hogy a vállalatok továbbra is fel tudják ajánlani azt a kapacitást, amelyre a felhasználóknak szükségük van. Ennek az igénynek a kiszolgálására tökéletes megoldás a száloptikai kábelezés, ami ezen a piacon egyenlő a jövőbeni versenyképességgel.

Vállaljuk irodaterek, adatközpontok, utcai vonalak és más építmények optikai kábelezését. Büszkék vagyunk arra, hogy nagy gyártók állnak vállalatunk mögött, ezért mérettől függetlenül teljes megoldásokat tudunk szállítani, kiváló áron és rendkívüli határidővel. Kiváló kapcsolatainknak köszönhetően a világ vezető gyártóival dolgozunk, hogy ügyfeleinknek az igényekhez igazodó szolgáltatást tudjunk nyújtani, a minőségi garancia megtartásával.

 

Szolgáltatásaink:

Optikai hálózat tervezése és kivitelezése

Végpontok szerelése, hegesztése

OS1-OS2, OM1-OM5 típusú kábelek

Speciális, egyedi igény szerinti kábelek

Mérés és hibakeresés, hibaelhárítás

Teljes körű dokumentálás

Rendszergarancia

 

Optikai kábelek méréséhez használt gépünk a VIAVI MTS-2000 műszere (OTDR) egy kézi multi-teszt platform, elsősorban a területi technikusok számára telepítéshez, a legmagasabb elvárásoknak megfelelően.

Optikai szálhegesztő gépünk az AI-8-as szálhegesztő egy pontos, precíz, praktikus és kompakt, könnyen kezelhető műszer, amely arra készült, hogy megkönnyítse a munkát terepen.  

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült